Viktig information inför 2019

Lämna kontrolluppgifter
Sista dagen för att lämna kontrolluppgifter för inkomstår 2018 är 31 januari 2019. Läs mer här »

Utbetalning för rot och rut
Du som har utfört rot- och ruttjänster under 2018 behöver begära ersättning från Skatteverket senast den 31 januari 2019. Läs mer här »

Nya regler för personalliggare
Den 1 juli kommer fler verksamheter att omfattas av personalliggare. Läs om vad som gäller för just ditt företag. Läs mer här »

Hogia Personalliggaren » är en del av nästa generations molntjänster med fokus på mobilitet, säkerhet och effektiva affärsprocesser, är helt sammanflätat med Hogia Lön och kräver inga installationer. Stämpelklockan fungerar på både surfplattor och datorer och hanteringen vid ett besök från Skatteverket är både snabb och enkel. Med Hogia Personalliggaren slipper du lagring av den ”gröna boken”.

Lämna in årsredovisningen digitalt
Du behöver en programvara som stöder digital inlämning för att kunna lämna in årsredovisningen digitalt till Bolagsverket. Läs mer här »

Smart Årsredovisning » Skapa och skicka en korrekt årsredovisning enligt K2- regelverk för mindre aktiebolag på en timma. Smart Årsredovisning är helt integrerat med Smart Bokföring men det går även att föra över information från andra bokföringsprogram via SIE-fil.

Nytt om arbetsgivardeklarationer
Från och med 2019 ska alla arbetsgivare lämna arbetsgivardeklaration på ett nytt sätt. Läs mer här »

Har du bestämt dig för att starta företag?

Hjälp att planera och komma igång med ditt företag på Verksamt.se, till exempel att välja företagsform, företagsnamn, skapa en affärsplan och registrera ditt företag. Läs mer här »

Starta och driva företag, här hittar du Skatteverkets kostnadsfria informationsträffar 
Är du blivande eller ny företagare? Missa inte våra kostnadsfria informationsträffar där du får veta allt du behöver för att starta, registrera och driva ett företag. Läs mer här »