Svårt att hitta tid till fakturering? Här är lösningen

2020-03-13

Att lyckas fakturera i tid, eller över huvud taget, är en av de största svårigheterna för småföretagare idag. I ditt företag har du flera roller du ska fylla och själva arbetet hamnar oftast före faktureringen. Men, nu behöver du inte välja längre. Nu kan du göra jobbet idag och få betalt redan imorgon.

Det är det nya samarbetet mellan Hogia och Dicopay som kommer att göra livet lättare för småföretagare. Genom Dicopay kan du skapa fakturor direkt i mobilen så fort ett arbete är avslutat.

Gör jobbet idag, få betalt imorgon
Med hjälp av Dicopays app som du kan ladda ned till din smartphone kan du fakturera snabbt och enkelt direkt i telefonen. Du kan alltså välja att göra det på plats, direkt efter att arbetet är avslutat. I appen kan du sedan välja att få betalt redan imorgon om du skulle vilja. Det här betyder att du som småföretagare inte längre kommer att uppleva faktureringen som ett problem du aldrig har tid att ta tag i. Nu kan du fakturera på en gång och minimerar risken att glömma faktureringen.

Få över bokföringsordern automatiskt vid månadens slut
Med hjälp av Hogia Smart Bokföring får du automatiskt över din bokföringsorder från Dicopay till Hogia Smart vid månadens slut. Det betyder att du som småföretagare inte behöver lägga dyra pengar på att anlita en byrå utan kan istället bokföra själv. Processen bli snabb och sömlös och ger dig chansen att faktiskt hinna med det du måste.

Din kunder får själva bestämma hur de vill betala
När du utfört ditt arbete kan du fakturera din kund direkt och du kan dessutom välja att få betalt redan nästa dag. Din kund får sedan själv välja hur de vill betala din faktura. De kan välja mellan faktura, kort eller delbetalning.

Lösningen kommer att innebära en möjlighet för småföretagare att utveckla sin verksamhet snabbare och på ett mer hållbart sätt.

Vill du veta mer om samarbetet mellan Hogia och Dicopay? Då kan du läsa om det här »