Våra samarbetspartners

Tillsammans med våra partners skapar vi på Hogia smarta, enkla och effektiva helhetslösningar som gynnar våra kunder.

Dicopay

Gör jobbet idag, få betalt i morgon!
Att få iväg fakturor i tid eller överhuvudtaget är ett av småföretagarnas största problem. Vi har lösningen. Fakturera direkt när jobbet är utfört och säkra dina intäkter. Du kan fakturera på plats idag och få betalt inom 24 timmar.

Kaching

Ett modernt och smidigt system för butiker, caféer, salonger och verkstäder
Hogias kassapartner Kaching erbjuder ett snabbt, smidigt och modernt kassasystem för iPad och iPhone. Kaching Express ger dig tillgång till alla funktioner du behöver och alla betalalternativ som dina kunder efterfrågar.

ArcMember

arcmember

ArcMember är ett flexibelt medlemsregister som kan anpassas efter din förening.
För många är basutförandet tillräckligt, men styrkan i arcMember är att i stort sett allt går att konfigurera.

Prosmart order och inköp

tillverkande industri

Lägg in nya kunder, leverantörer och artiklar i Prosmart, då syns de också direkt i Hogia Smart.
Prosmart skapar ett fakturaunderlag som skickas över till Hogia Smart för att distribueras ut till dina kunder därifrån. Programmet är enkelt att använda och med en kort utbildning kommer du snabbt igång.

Vill du bli partner till Hogia Small Office?

Tillsammans med våra partners skapar vi långsiktiga och lönsamma relationer med våra gemensamma kunder. Vi hjälper våra kunder till en effektiv vardag som sparar både tid och pengar. Är du intresserad av att bli partner?

Kontakta oss på 0303-688 00.

 

Alla våra partnersamarbeten är olika, men lika viktiga för att skapa hållbara och affärsmässiga helhetslösningar för våra kunder. Användarvänligt, automatiserat och integrerat är ledord för oss när vi utvecklar nya partnerskap. De samarbeten vi har tillsammans med våra olika partners varierar. Men den gemensamma nämnaren är alltid utveckling som främjar både våra kunder och affärer.

Läs mer om våra partners här >>

 

 

kachingBokföringsprogram

Bokföringsprogram

Bokföringsprogram