Våra samarbetspartners

Tillsammans med våra partners skapar vi på Hogia smarta, enkla och effektiva helhetslösningar som gynnar våra kunder.

HiCore Retail
HiCore Systems utvecklar, säljer och supportar systemlösningar för butik.
HiCore Business
HiCore Systems utvecklar, säljer och supportar systemlösningar för grossister.
Ett enkelt, prisvärt och komplett kassasystem.
Hogias samarbetspartner EasyCashier erbjuder ett av marknadens mest lättanvända kassasystem.
Smart, tryggt och användarvänligt kassasystem
Mycket mer än en kassaapparat! Valei Pay som installeras på en dator gör att du får superkoll på din försäljning och kan ta betalt av dina kunder med valfritt betalsätt, oavsett vilken bransch du jobbar i.
Ett modernt och smidigt system för butiker, caféer, salonger och verkstäder
Hogias kassapartner Yabie erbjuder ett snabbt, smidigt och modernt kassasystem för iPad och iPhone. Yabie Express ger dig tillgång till alla funktioner du behöver och alla betalalternativ som dina kunder efterfrågar.

Dicopay

Gör jobbet idag, få betalt i morgon!
Att få iväg fakturor i tid eller överhuvudtaget är ett av småföretagarnas största problem. Vi har lösningen. Fakturera direkt när jobbet är utfört och säkra dina intäkter. Du kan fakturera på plats idag och få betalt inom 24 timmar.
arcMember är ett flexibelt medlemsregister som kan anpassas efter din förening.
Ett medlemssystem som samlar din förenings alla behov i ett verktyg.
Ett digitalt projektverktyg speciellt utvecklat för bygg- och installationsbranschen
Fieldly erbjuder molnbaserad och enkel hantering av projekt, arbetsordrar, ätor, checklistor, egenkontroller, dokument och löne- & fakturaunderlag. Idag har Fieldly använts i mer än en halv miljon projekt, och var fjärde sekund skapas en ny rapport i appen.
Tidrapportering & projekthantering med Teamhub
Teamhub är ett lättanvänt och kraftfullt tidrapporterings- och projekthanteringssystem där du kan hantera allt från offert till färdig faktura och få färdiga löneunderlag.

Vill du bli partner till Hogia Small Office?

Tillsammans med våra partners skapar vi långsiktiga och lönsamma relationer med våra gemensamma kunder. Vi hjälper våra kunder till en effektiv vardag som sparar både tid och pengar. Är du intresserad av att bli partner?

Kontakta oss på 0303-688 00.

 

Alla våra partnersamarbeten är olika, men lika viktiga för att skapa hållbara och affärsmässiga helhetslösningar för våra kunder. Användarvänligt, automatiserat och integrerat är ledord för oss när vi utvecklar nya partnerskap. De samarbeten vi har tillsammans med våra olika partners varierar. Men den gemensamma nämnaren är alltid utveckling som främjar både våra kunder och affärer.