Smart handel — sömlös omnikanal för dig med både butik och e-handel

Utnyttja samspelet mellan kanalerna och gör det enklare än någonsin att som kund återvända, hämta eller returnera produkter. Börja i en kanal och sluta i en annan. Aldrig har det varit enklare att driva handel, oavsett kanal, som nu.

Affärssystem och webshop integrerat, sköt all din försäljning i samma system

Tillsammans med Starweb har vi tagit fram två omnikanalslösningar för mindre handlare. Du får ett optimalt flöde, där Starweb e-handelsplattform sköter orderhantering, lager, vikt och produktvarianter, medan Hogia Smart sköter butikskassa, bokföring och fakturering.

Omnikanal – e-handel och fysisk butik i ett

Med e-handel och butikskassa integrerat kan du erbjuda dina kunder en sammanhängande köp- och varumärkesupplevelse i alla kanaler, vare sig köpet sker i en fysisk butik eller i en webbutik. En sömlös omnikanalsupplevelse. Du kan hantera kunder och tar enkelt fram försäljningsstatistik och lagersaldo i ett och samma system. Med automatisk överföring av all försäljning till din bokföring, sparar du tid, slipper onödigt dubbelarbete och minimerar risken för felinmatningar.

SMART HANDEL BAS

I SMART HANDEL BAS ingår Starweb e-handel MELLAN med 2 timmars skräddarsydd design och funktioner som Produktvarianter och Kortbetalning. Du får fri support på chatt, telefon och mejl samt drift i Amazon Cloud med jourhavande drifttekniker, inkl. Hogia Smart Kassa och Smart Start Bokföring (utan Fakturering).

Paketpris: 1195 kr/mån

SMART HANDEL PLUS

I SMART HANDEL PLUS ingår Starweb e-handel PLUS med 8 timmars skräddarsydd design samt smarta funktioner som Spara kundvagn, Avancerad kundsegmentering, Rabatt med rabattkoder, Riktade nyhetsbrev och hela Hogia Smart-serien som består av Smart Kassa, Smart Start Bokföring och Smart Start Fakturering.

Paketpris: 2 495 kr/mån

Vill du veta mer?

Eller boka in en kostnadsfri demo?
Du når oss på 0303-688 00
Eller smalloffice@hogia.se

 

Vi rekommenderar:

EKONOMI-INFO, Sveriges största nyhetsbrev inom ekonomi, redovisning och skatter >>

Lilla Redovisningsskolan >>