Om Hogia Small Office

Varje dag förenklar Hogia Small Office livet för dig som småföretagare

Hogia Small Office erbjuder lättanvända, effektiva och flexibla lösningar för bokföring, fakturering och lön. Våra lösningar hjälper dig inte bara hålla koll på din firma utan även spara tid och vinna frihet. Vilket är precis vad som behövs i livet som småföretagare eftersom det inte bara är ett jobb – utan en livsstil.

Vi matchar dina behov
Just enkelhet har varit styrande ända sedan Hogia började utveckla ekonomisystem för pc för 40 år sedan. Ett arv vi förvaltar varje dag. Vi som jobbar på Hogia Small Office har bara ett fokus och det är att förenkla livet för dig som småföretagare. Vi ser till att matcha de varierande behov som finns hos landets alla småföretagare.

Arbeta utan avbrott
Våra lösningar är enkla att använda med tydliga guider och stöd. Du har alltid nära till support om du behöver det:

Vårt supportforum, Kundtorget, är tillgängligt dygnet runt. Du har också tillgång till snabb mejlsupport samt support per telefon där erfarna och kunniga medarbetare hjälper dig med dina frågor.

Vad behöver du mer?
Vi som arbetar på Hogia Small Office är ett glatt gäng västkustbor mellan 20 och 60 år. Tillsammans vidareutvecklar vi varje dag våra lösningar för att göra dem ännu enklare, ännu mer effektiva och bättre anpassade till vad du och ditt företag behöver. Hör gärna av dig till oss med synpunkter, idéer och önskemål!

Team Small Office »

Om Hogia-gruppen »

Affärsidén »

Vår miljöpolicy »

Våra samarbetspartners »

Policy för cookies »