Nyhetsrummet

Här hittar du nyheter, erbjudanden, event, uppdateringar i våra program, artiklar m.m.

Nyheter

Hogia + Kivra = sant

Erbjudande: Köp MyPayslip innan 30 november så får du testa KIVRA gratis i 6 månader! Du vet väl om att vi kan underlätta din löneadministration? Hogia Lön är ett lättanvänt AGI-anpassat Windowsbaserat löneprogram med all funktionalitet du behöver. MyPayslip, lönespecifikation via app.

Läs mer arrow_forward
Nyheter

Det här får du inte glömma när du ska starta företag!

Sitter du på en affärsidé eller en brinnande vilja att starta eget? Det är inte helt ovanligt att man då kan behöva en liten knuff i ryggen eller spark i baken för att faktiskt våga sätta bollen i rullning. Det finns nämligen en del saker man bara inte får glömma.

Läs mer arrow_forward
Nyheter

Besök vår monter — första året GRATIS

 I år är vi på plats på mässan Eget Företag 7-9 november, i Stockholm, igen. Kom och prata smarta ekonomilösningar med oss i monter A39:01. Vår barista bjuder på fin-kaffe! Köp ett att våra smarta ekonomiprogram direkt i vår monter så får du första året helt GRATIS.

Läs mer arrow_forward
Nyheter

Vågar jag anställa en till?

Funderar du på om du ska anställa en person till? Har du svårt att avgöra om det är rätt tid, om du har råd eller om du vågar över huvud taget? Det första du behöver få veta är att du inte är ensam. Frågor kring anställningar är något av de vanligaste som finns hos småföretagare runt om i hela världen.

Läs mer arrow_forward
Nyheter

Så berättar du för VD:n hur försäljningen går

I små bolag är det inte ovanligt att den som sitter på kontoret får sköta alla sorters arbetssysslor. Oavsett om du har en utbildning inom ekonomi eller ej så kanske du är den som ska se till att det löpande ekonomiarbetet sköts.

Läs mer arrow_forward
Nyheter

Våga ta bra betalt - och fakturera snabbt!

Prissättning är ett ämne som många företagare brottas med. I början av företagsresan är man kanske osäker på hur mycket man kan ta betalt. Vi kanske inte vet vad andra företag i samma bransch debiterar eller tror att vi måste ha lägre priser än andra tills den dag då vi blivit ett mer etablerat företag.

Läs mer arrow_forward
Nyheter

7 nycklar till ökad omsättning

Drömmer du om att växla upp ditt företag till nästa nivå? Kanske har du som mål att dubbla omsättningen eller anställa mer personal. Eller drömmer du om att tjäna mer pengar samtidigt som du jobbar mindre? Här listar vi 7 nycklar till ökad omsättning som kan förändra vardagen för både dig och ditt bolag!

Läs mer arrow_forward
Nyheter

Höstgalan 2019

Vi ska vara med på Höstgalan 2019, 24 oktober. Johan Staël von Holstein är gästtalare. Johan är entreprenör, författare, samhällsdebattör, företagsledare och föreläsare. Köp din biljett idag!

Läs mer arrow_forward
Nyheter

Ny på att starta nytt?

Häng med här, så kommer du igång snabbt och kan prioritera rätt! Och lugn – det finns massor med hjälp och smarta förenklande grejer att ta till.

Läs mer arrow_forward
Nyheter

Guiden till ett eget företag

Funderar du på, eller har du precis startat företag? Grattis och lycka till, det är så kul att driva företag! Här kan du ladda ner en gratis e-bok som kan hjälpa dig en bit på vägen.

Läs mer arrow_forward