Nyhetsrummet

Här hittar du nyheter, erbjudanden, event, uppdateringar i våra program, artiklar m.m.

Våga vara egenföretagare — Hogia Stories

”Som egenföretagare måste man våga, vara effektiv i varje led och bestämma sig när man ska göra vad.”
Eva Stranne Linneroth, Linneprinsen

Läs mer arrow_forward
Frågar dina kunder efter e-faktura?

Vi har lösningen! Gratis visning av hur programmet kan effektivisera fakturahanteringen. Erbjudande: Vi bjuder på en pott på 800 kr! NU: Pris 2900:- inkl driftsättning, licens och pott på 800 kr.

Läs mer arrow_forward
Molnbaserade ekonomisystem för småföretagare

Arbeta var du vill, när du vill med Hogia Smarts molnbaserade ekonomisystem för småföretagaren.

Läs mer arrow_forward
Viktigt att tänka på för dig som är småföretagare

Vi påminner om vad som är viktigt att tänka på för dig som är småföretagare. Momsdeklarationen, årsredovisning, rot och rut m.m.

Läs mer arrow_forward
Våga vara egenföretagare

Med ryggen mot en liten åker omgiven av skog kikar vi in i bostadshusets källare. Det är mysigt, ombonat och färgrikt i mjuka, naturliga färgtoner. Mitt i rummet står ett stort, rustikt bord, och där sitter Eva Stranne Linneroth, ägaren till företaget Linneprinsen.

Läs mer arrow_forward
Kontorslös men produktiv

Det kan vara lätt att sväva iväg i sina drömmar och konkretisera hela företagandet i det där snygga kontoret du alltid drömt om. Men tänk efter före; din verksamhet kanske inte ens behöver ett kontor?

Läs mer arrow_forward
Ny på att starta nytt?

Ska du starta eget företag? Eller har du precis kommit igång? Grattis, så roligt att äntligen få göra det du så länge längtat efter. Det finns en del att tänka på för att göra entrén in i egenföretagandet smidig och solid. Häng med här, så kommer du igång snabbt och kan prioritera rätt! Och lugn – det finns massor med hjälp och smarta förenklande grejer att ta till.

Läs mer arrow_forward