Nyhetsrummet

Här hittar du nyheter, erbjudanden, event, uppdateringar i våra program, artiklar m.m.

Viktigt att tänka på när du startar eget företag, do´s and don´ts

Här är en snabbversion av viktiga saker att tänka på för att göra din verksamhet så bra som möjligt och undvika de vanligaste fallgroparna.

Läs mer arrow_forward
Varför en affärsplan?

Affärsplanen är grunden för ditt företag. Den berättar vad det är tänkt att ditt företag ska göra, vem din kund är, hur marknaden och konkurrenterna ser ut, dina målsättningar, hur du ska finansiera din uppstart och så vidare.

Läs mer arrow_forward
Småföretagare kan söka digitaliseringsstöd

Det är Tillväxtverket som fått i uppdrag av regeringen att hjälpa de mindre företagen att digitalisera sin produktion eller sina tjänster. Det finns 35 miljoner till extra kompetens, och sista ansökningsdag är 31 oktober.

Läs mer arrow_forward
Starta eget företag — checklista

Checklista för uppstart. Det är roligt att starta företag och samtidigt mycket att tänka på. Ju mer förberedd du är desto enklare blir det när du väl är igång. Och om du har planerat rätt och förberett allt så kan du ägna dig åt att utveckla din verksamhet fullt ut. Här är en sammanfattande checklista att ta hjälp av:

Läs mer arrow_forward
Lättare för en miljon företagare att göra rätt

– Vad vi vet är vi ensamma i Sverige om att ha utvecklat program för hela kedjan, från första verifikation till färdig årsredovisning, i en och samma molnplattform med delade register och infrastruktur, säger Fredrik Wallin, bolagschef på Hogia Business Products.

Läs mer arrow_forward
Tips från supporten

Hej Babak i supporten! Vad är ditt bästa tips?

Läs mer arrow_forward
Eget Företag Stockholmsmässan

Kom och träffa Hogia Small Office på Nordens största ny- och småföretagarmässa. Eget Företag 9–11 november 2017. Årets höjdpunkt för dig som driver eller vill starta företag.

Läs mer arrow_forward
Omnihandel med Hogia Smart Kassa, Starweb och Unifaun

Nu lanserar Starweb en koppling till Unifaun som förenklar frakthanteringen för alla våra kunder och inte minst sluter cirkeln för omnihandel med Hogia Smart Kassa.

Läs mer arrow_forward
Grill och sommar

Just nu är det turnéer över hela landet för Andreas, som är grillmästare. Mellan varven sköter han sin fakturering online. Passa på att lyssna på Andreas som är en flitig användare av Hogia Smart.

Läs mer arrow_forward
FILM: Våga vara egenföretagare — Hogia Stories

”Som egenföretagare måste man våga, vara effektiv i varje led och bestämma sig när man ska göra vad.”
Eva Stranne Linneroth, Linneprinsen

Läs mer arrow_forward