Mitt Företag-turnén, Sveriges största företagarturné

Mer tid. Mer pengar. Mer balans. Så bygger du ditt drömföretag.

Om evenemanget Mitt Företag

Lever du företagarlivet helt på dina villkor, eller spurtar du också i företagarens ekorrhjul med för lite tid, balans och pengar? Du är långt ifrån ensam. Just i denna sekund kan du ta ett nytt beslut: jag ska skapa livet och företaget på mina villkor.

När du har tagit beslutet behöver du världens bästa verktyg, fullskalig inspiration och människor som hjälper dig till toppen. Och det är precis vad vi tänker ge dig när vi ses. 10 000-tals företagare har redan gett stora tummen upp under 93 evenemang.

På scen bl.a. rikedomsgurun Charlie Söderberg (känd från Lyxfällan).

Varmt välkommen till en eftermiddag skapad för att förändra din värld.

Läs mer här >>

mitt företag

Vi rekommenderar:

EKONOMI-INFO, Sveriges största nyhetsbrev inom ekonomi, redovisning och skatter >>

Lilla Redovisningsskolan >>