Hur viktigt är en bra support?

2020-05-28

Svaret är — superviktigt. När du orienterar dig bland olika leverantörer och tjänster är det en av de absolut viktigaste delarna att titta på. Det spelar nämligen ingen roll hur funktionell eller bra en tjänst är om det inte finns en väl fungerande support. Vem vänder du dig till om du behöver hjälp?

Det blir allt vanligare att använda olika inköpta system, applikationer och digitala tjänster för att hantera olika uppgifter i sitt arbete. Var och en av de tjänsterna innebär en inlärningskurva för både dig och dina medarbetare. Därför är det nyttigt att se efter vilka förutsättningar för utbildning och support som dina inköpta tjänster erbjuder.

En snabb och hjälpsam support
Med en väl fungerande support menar vi snabba svarstider och lösningsorienterade handläggare. På Hogia arbetar vi aktivt med vår support varje dag. Via oss får du tillgång till både mail-, chat- och telefonsupport, guider, instruktionsfilmer, utbildningar, kurser och ett forum med vanliga frågor. Med hjälp av en sådan gedigen support kan du få hjälp alla timmar på dygnet och slipper därför fastna och bli frustrerad när du inte kommer vidare i din bokföring eller lönerapportering.

Kurser, utbildningar och guider
En riktigt bra support utgörs också av möjlighet till utbildning och guidning i tjänsten eller systemet. Oavsett vilken tjänst du är intresserad av hos Hogia så finns det utbildningar att tillgå. Hos Hogia får du tillgång till onlinekurser för alla olika program men också fördjupningskurser inom lön och HR. Inom mindre företag är det relativt vanligt att en person får sköta hela ekonomin, vilket man inte alltid känner sig kvalificerad att göra. Därför kan en fördjupningskurs vara givande för att bli varmare i kläderna. Dessutom har du även möjlighet att boka konsultationer för att få personlig coaching kring just dina frågor och funderingar.

Vill du läsa mer om Hogias utbildningar och kurser? Då hittar du allt du behöver veta här »

"Trevlig och kompetent personal!"

"Jättebra konsultation. Allt gick klockrent."