Digital signatur med Hogia Signit

Få allting påskrivet på nolltid. Låt dina kunder signera digitalt.

Många företag lägger mycket tid på att administrera avtal och samla in underskrifter både internt och externt. Vår lösning med Hogia Signit kan bl.a. användas vid signering av offerter, sekretessavtal, anställningsavtal, serviceavtal, årsredovisning och protokoll. Du har allt samlat på ett och samma ställe, det ger dig en grym överblick!

Effektivt

Med digitala signaturer minskar du resor, pappersutskrifter och postgång och frigör massor med tid.

Överblick

Du samlar alla dina viktiga dokument elektroniskt och säkert — på ett och samma ställe.

Flexibel

Använd Hogia Signit från valfri enhet, var du än befinner dig och anpassa flödet efter ditt specifika signeringsbehov.

Trygghet

Digital signering ger trygghet för alla parter genom personlig identifikation och juridiskt bindande signeringar.

//smalloffice.hogia.se/content/uploads/2020/01/film-signit1-1.jpg

Tidsbesparande och flexibel signering med hög spårbarhet
Många företag lägger mycket tid på att administrera avtal och samla in underskrifter både internt och externt. Om man istället har en digital signeringslösning integrerad i sina arbetsprocesser, HR och affärssystem finns det stora ekonomiska vinster att hämta. Hogia Signit är en modern och smidig lösning, som är juridiskt bindande på samma sätt som en vanlig underskrift. Vår lösning kan bl.a. användas vid signering av offerter, sekretessavtal, anställningsavtal, serviceavtal, årsredovisning och protokoll.

Flexibilitet och hög spårbarhet
Med Hogia Signit slipper du skriva ut och skicka runt dokument och avtal med traditionell postgång. Mottagaren av ett elektroniskt dokument kan enkelt signera via sin mobiltelefon eller dator oavsett tid på dygnet, och oberoende av var parterna befinner sig. Det är också smidigt att få rätt person att skriva under ett dokument, i den ordning man önskar.

//smalloffice.hogia.se/content/uploads/2020/01/johan-1.jpg

Enskild eller integrerad helhetslösning
Hogia Signit kan anpassas efter dina specifika signeringsbehov och det är enkelt att komma igång. Tjänsten kan användas som enskild signeringslösning eller som en del i en helhetslösning när den integreras med dina andra system. Hogia Signit är redan integrerad i Hogias boksluts- och revisionssystem, vilket gör att företag och redovisningsbyråer kan arbeta helt digitalt i sina arbetsprocesser.

Juridiskt bindande signering i flera nivåer
Digital signering är en säker lösning för att underteckna dokument, som på samma sätt som en vanlig namnteckning är juridisk bindande. Hogia Signit kommer att stödja flera olika sätt att signera på, både enklare och mer avancerade med hjälp av säkra identifieringslösningar.

 

Kontakta Terese för att få en offert.

Mer information här »