Hogia i samarbete med Zonta

Välkomna till Hogia Small Office informationssida för alla Sveriges Zontaklubbar

Hogia och Zonta har ett gediget samarbete sedan flera år. Vår ägare Åse Hogsved har varit aktiv i Zonta under många år och har alltid varit mån om att Zontas verksamheter skall få ett bra erbjudande för att underlätta er administration. På så sätt bidrar Hogia till kvinnors rättigheter världen över.

Zontas förmåner
Alla Zontaklubbar har 20% rabatt på våra programvaror och det ingår alltid full programsupport. Skulle du av misstag gjort något handhavandefel i programmet eller behöver hjälp med t.ex. att byta dator kan vi hjälpa dig med det, till en kostnad.

Hogias bokföring och fakturering används av många Zonta-klubbar i Sverige och vi har även en anpassad kontoplan för att underlätta er bokföring.

Många av Zontas kassörer byts ut vartannat år och du som är ny kanske behöver en genomgång eller utbildning i programmet. Då har vi anpassade utbildningar till er, helt kostnadsfritt.

  • 20% rabatt på alla Hogias programvaror
  • Anpassad kontoplan för Zonta
  • Gratis utbildning för nya kassörer

Alla priser som anges på Small Offices hemsida är exklusive moms.

Digital signatur med Hogia Signit

Få allting påskrivet på nolltid. Låt dina kunder signera digitalt.

Vår lösning med Hogia Signit kan bl.a. användas vid signering av offerter, sekretessavtal, anställningsavtal, serviceavtal, årsredovisning och protokoll.

Hogia Small Office har träffat klubbpresident Ulla Rönnmark på Zonta Kungälv.

Läs artikeln här »

Kungälvs Zontaklubb har funnits sedan 1990 och har ca 30 medlemmar. Klubben innefattar kommunerna Orust, Tjörn, Stenungsund, Ale och Kungälv.

Kontakta Klubbpresident Ulla Rönnmark på Zonta Kungälv för mer information: ulla.ronnmark@telia.com eller 070-2489226.

Läs mer om Zonta Kungälv här »

Läs mer om Zonta Sverige här »

 

 

Onlineutbildningar
  • Kom-igång-utbildning LÖN
  • Kom-igång-utbildning EKONOMI
  • Byte av program
Supportforum

Vårt supportforum Kundtorget når du dygnet runt! Här finns guider, frågor & svar samt senaste versionen av ditt program.

TeamViewer

Ibland kan vi behöva koppla upp oss mot din dator, exempelvis om du bokat en webbutbildning/konsultation eller behöver hjälp att utreda ett problem. Vi använder oss då av TeamViewer som är en uppkopplingsprogramvara du laddar ner helt gratis. Välj för Windows eller Mac.

TeamViewer för Windows laddar du ner här »
TeamViewer för Mac laddar du ner här »

Har du frågor? Kontakta Emily.