Hogia i samarbete med Valei Pay – ett enklare sätt att ta betalt

2021-04-15

På Hogia jobbar vi med att förenkla arbetslivet för småföretagare och vårt samarbete med Valei Pay gör just det. En lättanvänd och smart kassasystemslösning som också hjälper dig med bokföringen. Valei Pay sköter ditt tidskrävande betalningsarbete – så att du kan lägga mer tid på att utveckla verksamheten.

Vad är Valei Pay?
Valei Pay är ett användarvänligt kassasystem med flera smarta funktioner som ger dig mer kontroll över ditt företags ekonomiska händelser. Det är ett enklare sätt för dig att ta betalt av dina kunder – med kort, faktura eller genom delbetalning. Beroende på vad du och din kund föredrar. Om du vill lägga in provision, rabatter eller dela kassa mellan flera företag kan du sköta allt det i samma system. Med Valei Pay kan du även få hjälp med inlösenavtal och nya kortterminaler till din butik.

För att du ska få en bättre helhetsbild över din försäljning har du möjlighet att se statistik både på ett övergripande plan och in i minsta detalj. Ett verktyg för dig som vill ha en bättre inblick i företagets försäljningssiffror.

Valei Pay har också en automatisk bokföringsfunktion som gör hela arbetet med bokföringen smidigare. Det frigör dig från det mindre roliga och tidskrävande arbetet i din jobbvardag.

Skräddarsytt för din bransch
En del kassasystem är inriktade på en specifik bransch eller en typ av företag. Med Valei Pay kan du enkelt ta betalt med betalsättet som passar dig och dina kunder bäst – oavsett vilken bransch du arbetar i.

Valei Pay erbjuder ett kassa- och betalningssystem som alltid är anpassat efter företagets behov och förutsättningar. Med ökad kontroll över din försäljning och ett smidigare betalningssystem på plats får du mer tid till att utveckla andra delar av verksamheten.

Enkelt att komma igång
Det är lika lätt att komma igång som det är att använda Valei Pay. Programmet installeras på din dator och efter det är tjänsten direkt redo att användas. Du får hjälp med installation och utbildning i systemet. Allt för att komma igång-processen ska bli så smidig som möjligt.

Det finns ingen startavgift eller bindningstid när du väljer att använda Valei Pay. Dessutom är det en 100 % nöjd kund-garanti. Om du har frågor eller stöter på problem, kontakta supporten hos Valei som hjälper dig på bästa sätt.

Kontakta Terese för att få mer information.