För redovisningsbyråer

Med Hogia OpenBusiness och Hogias byråplattform kan du smidigt samarbeta med dina kunder, dela information och effektivisera arbetet för både dig och dina kunder.

Arbeta smart
Dagens företagare vill kunna fakturera direkt efter avslutat jobb och kolla försäljningsstatistik på tåget. Från vilken dator, mobil eller surfplatta som helst, utan att behöva tänka på drift och backup. Detta är en självklarhet med OpenBusiness, Hogias nya ekonomisystem i molnet där även redovisningsbyråers behov har varit centrala i framtagningen.

Arbeta flexibelt
Många av dina kunder vill sköta faktureringen själva men behöver hjälp med bokföringen. En del kan sköta den löpande bokföringen själva men vill ha hjälp med kvalitetskontroll och avstämning. Som Hogia byråpartner anpassar du samarbetet helt och hållet med dina kunder utefter deras behov.

Arbeta effektivt
Du har tydlig översikt över dina kunder och full kontroll på dina och dina medarbetares processer i Hogias byråstöd Point. Utifrån alla byråns kunder, uppdrag och tjänster fördelar och dokumenterar du smidigt arbetet, håller koll på avtal och fullmakter och följer upp i tydliga rapporter.

Du delar enkelt och säkert diagram, information och kommunicerar med dina kunder direkt i molnet. Saknar du ett kvitto eller underlag från din kund? Bara för kunden att plocka fram mobilen och lägga upp dokumentet direkt.

Arbeta affärsutvecklande
Ge dig själv verktygen för att frigöra tid för merförsäljning och rådgivning. Samtidigt som du blir en modern och attraktiv byrå, för både befintliga och nya kunder.

Det är enkelt att dela på arbetet i OpenBusiness Ekonomi och du och din kund kan till och med vara inloggade samtidigt. Automatisk uppdatering, backup och lagring ingår. Vi hjälper både dig och dina kunder igång med utbildning i programmet, och givetvis ingår full support. Kontakta oss idag för en personlig webbvisning: 0303-66780 eller ror@hogia.se