En modern kassalösning, Hogia i samarbete med Kaching

2020-11-20

Många småföretagare idag som antingen driver en mindre butik, eller kanske ett café, har haft svårt att hitta en smartare och smidigare kassalösning. Hittills har många kassalösningar varit ganska föråldrade och bökiga. Samtidigt som kundernas krav på snabba digitala betalningar ökar. Därför är vi på Hogia så glada för vår nya samarbetspartner — Kaching!

Kaching Express är ett kassasystem som du kan installera på din iPad eller iPhone för maximal tillgänglighet. Det är också ett system som kan erbjuda alla dina kunder precis de betalningslösningar som de vill ha. Det betyder att du aldrig igen behöver ta emot en besviken kund som minsann tycker att man ska kunna betala med Swish!

Vikten av att kunna möta kunder där de är
Människors konsumtionsbeteende utvecklas och förändras precis som allt annat. På senare år har handlare gemensamt diskuterat hur man kan utveckla sin verksamhet för att möta konsumenternas ökade krav på flexibilitet. Det är viktigt för en kund att kunna betala på det sättet de vill när de vill det och om det inte går? Då lämnar de. Därför är det enormt viktigt att som butiksägare eller caféägare att kunna gå kunderna till mötes, något som Kaching kan hjälpa till med.

Öka försäljningen med en mobil kassa
En mobil kassa som Kaching Express kan hjälpa dig att öka din försäljning. Speciellt i stunder som denna, under en rådande pandemi. Precis som vi nämnde ovan förändras hela tiden kundernas krav och som kraven ser ut just nu så har e-handeln varit bättre på att tillgodose dem än vad den fysiska handeln har.

Med Kaching har du möjlighet att slussa kunder vidare i kassan snabbare, minska köer och framförallt sälja där kunden är. Du är inte längre bunden till en station, inte heller till din fysiska butik. Eftersom Kaching Express innehåller allt du behöver hade du kunnat sätta upp en pop-up butik utomhus om du skulle vilja.

Vill du veta mer om vårt samarbete med Kaching? Läs mer här »