Tillverkande industri

Prosmarts system för order/inköp sömlöst sammankopplat med ditt bokföringsprogram

Lägg in nya kunder, leverantörer och artiklar i Prosmart, då syns de också direkt i Hogia Smart. Prosmart skapar ett fakturaunderlag som skickas över till Hogia Smart för att distribueras ut till dina kunder därifrån. Programmet är enkelt att använda och med en kort utbildning kommer du snabbt igång.

Enklare kan det inte bli!

Smart Fakturering Prosmart

Order, lager och inköp; med Smart Fakturering Prosmart hanterar du artikelregister, kund-/leverantörs-register, offert, order, utleverans, fakturering och inköp i ett heltäckande system.

Hogia Prosmart

Order, lager och inköp; i Smart Ekonomi Prosmart hanterar du bokföring, fakturering och leverantör. Fakturor samt in- och utbetalningar bokförs automatiskt – och rätt! Bokför direkt från ditt kontoutdrag. Automatbokför vanliga inköp och utgifter. Momsen bokförs automatiskt på rätt konto.

Vi vill ge dig en unik sammansättning av systemstöd för att minska administrationen och ta bort all dubbelregistrering.

Vi har tagit fram ett systemstöd med en grundläggande funktionalitet som gör att ni snabbt kommer igång och där ni sedan, sömlöst, kan utöka funktionaliteten efter era förutsättningar och behov.

Vi erbjuder våra kunder ett branschsystem tillsammans med våra ekonomi- och lönesystem. Är du i behov av tidsregistrering så har vi program för det.

Kontakta mig så berättar jag mer!

PARTNERS

Vi på Hogia har valt att teckna samarbetsavtal med olika partners för att kunna erbjuda våra kunder kompletta och funktionella helhetslösningar — nu och i framtiden! Vi är specialister på olika områden som tillsammans kan erbjuda den bästa lösningen för våra kunder.

Prosmart

Affärssystem för tillverkande företag måste vara flexibla. Prosmart är ett standardsystem som går att anpassa efter er verksamhets unika förutsättningar och behov. Det är just detta som gör Prosmart unikt och konkurrenskraftigt.