Hotell och restaurang

Vi hjälper ditt företag med administrativa lösningar anpassade för hotell- och restaurangbranschens behov.

HOGIA RESTAURANGLÖN från 334 kr/mån
"Visste du att vi är specialiserade på lön inom din bransch? Hantera lön för ett eller flera företag. Arbeta med löneartsregister framtaget utifrån Visitas avtal. Lönespecifikation via appen MyPayslip ingår. Läs mer här >>."

Kontakta Terese för att få mer information eller för att boka en webbvisning. 

För att din verksamhet skall nå ekonomisk framgång krävs mer än god mat, bra service och fina viner
Som företagare är alltid målet att gå med vinst. En restaurang eller ett hotell måste ses som en ekonomisk verksamhet. Vanligt idag är att man använder nyckeltalet omsättning per dag.

För att lyckas med ekonomisk framgång måste man arbeta mer med kvalitativa nyckeltal. Hogia har goda kunskaper och erfarenheter av nyckeltal och styrtal.

Läs mer här >>

Visita

Visita är bransch- och arbetsgivarorganisation för den svenska besöksnäringen. Visita tecknar branschens kollektivavtal och är en medlemsorganisation i Svenskt Näringsliv.

Martin & Servera

Sveriges ledande restauranggrossist som hjälper alla som jobbar på restauranger och storkök med de varor, de tjänster och den kunskap de behöver i sin verksamhet. Vi erbjuder allt från färskvaror och restaurangutrustning till utbildningar och drycker.

PARTNERS

Vi på Hogia har valt att teckna samarbetsavtal med olika partners för att kunna erbjuda våra kunder kompletta och funktionella helhetslösningar – nu och i framtiden! Vi är specialister på olika områden som tillsammans kan erbjuda den bästa lösningen för våra kunder.