Frisörer och skönhetssalonger

Många frisörer och skönhetssalonger väljer vårt enkla kassasystem som passar det lilla företaget. Tack vare vår branschkunskap och förståelse för er verksamhet har vi idag många kunder som använder Smart Start Kassa. Så KLIPP TILL och köp!

Smart Start Kassa 475 kr/mån

Kassasystem som ger dig en enkel och bra start som nystartad och liten företagare. För dig som vill ha ett enkelt kassasystem och kunna hantera din ekonomi utan extra mellanhänder.

Lägg till Smart Lön + 100 kr/mån

Köp till hårdvarupaket med kontrollbox, kassalåda och kvittoskrivare.

PARTNERS

Vi på Hogia har valt att teckna samarbetsavtal med olika partners för att kunna erbjuda våra kunder kompletta och funktionella helhetslösningar — nu och i framtiden! Vi är specialister på olika områden som tillsammans kan erbjuda den bästa lösningen för våra kunder.

Starweb

Framtidssäkert i att all administration sker från ett system och att interaktionen med flera andra system hanteras i bakgrunden. Ökad försäljning genom intelligenta funktioner som automatiserar stora delar av marknadsföringen och ger tillväxt i alla kanaler.

Frisörföretagarna

Frisörföretagarna är en bransch- och arbetsgivarorganisation för frisörer som arbetar för en seriös, trygg och lönsam bransch. Genom påverkan, information, samverkan och utbildning skapar vi förutsättningar för ett sunt företagarklimat.

Uppdaterad med funktion för kontaktlösa köp

Med en kassakopplad betalterminal ifrån Babs Paylink kan du nu hantera kontaktlösa köp förutsatt att din terminal och din kunds betalkort hanterar detta. För köp under 200 kr behövs ingen pinkod. Kunden håller bara kortet över kortläsaren och kortköpet är klart. Vid köp för mer än 200 kr krävs pinkod efter att kortet har hållits mot terminalen.

Lisa Schüler
Nyförsäljningsansvarig
phone 0303-72 56 82 mail_outline lisa.schuler@hogia.se