Frisörer och skönhetssalonger

Ett modernt och smidigt system för frisör och salong

Hogias kassapartner Kaching erbjuder ett snabbt, smidigt och modernt kassasystem för iPad och iPhone. Kaching Express ger dig tillgång till alla funktioner du behöver och alla betalalternativ som dina kunder efterfrågar.

Via Kachings samarbetspartners får du konkurrenskraftiga priser på kortinlösen och kortläsare och kan därigenom öka din lönsamhet.

Läs mer här »

Uppdaterad med funktion för kontaktlösa köp

Med en kassakopplad betalterminal ifrån Babs Paylink kan du nu hantera kontaktlösa köp förutsatt att din terminal och din kunds betalkort hanterar detta. För köp under 200 kr behövs ingen pinkod. Kunden håller bara kortet över kortläsaren och kortköpet är klart. Vid köp för mer än 200 kr krävs pinkod efter att kortet har hållits mot terminalen.

Kontakta Terese för att få mer information.

Känn dig trygg med Sveriges bästa support

Vi gör din ekonomi och din lönehantering enkel. I nära samarbete med våra kunder ger vi dig den personliga hjälpen som just du och ditt företag behöver.

  • Personligt bemötande
  • Svar direkt av kunnig personal
  • Kort väntetid
  • Hög kompetens
  • Gratis kom-igång-utbildning
  • Skräddarsydda utbildningar

Vi arbetar tillsammans med våra partners inom respektive bransch för att ge våra kunder en helhetslösning.

PARTNERS

Vi på Hogia har valt att teckna samarbetsavtal med olika partners för att kunna erbjuda våra kunder kompletta och funktionella helhetslösningar — nu och i framtiden! Vi är specialister på olika områden som tillsammans kan erbjuda den bästa lösningen för våra kunder.

Frisörföretagarna

Frisörföretagarna är en bransch- och arbetsgivarorganisation för frisörer som arbetar för en seriös, trygg och lönsam bransch. Genom påverkan, information, samverkan och utbildning skapar vi förutsättningar för ett sunt företagarklimat.