Branschanpassade helhetslösningar

Vi hjälper ditt företag med administrativa lösningar anpassade för din bransch. Som kund hos Hogia får du alltid rätt hjälp för just din bransch oavsett om ditt företag är litet eller stort.

Bygg- och hantverksbranschen

Bygg

Ekonomisystem för byggbranschen
Skapa effektivitet med smarta ekonomisystem. Våra verktyg är anpassade för att lösa vardagen för just dig inom byggsektorn.
shutterstock_408737758 crop
Skogsindustrin

Skogsindustrin

Lätt att göra rätt med Hogia Lön Skogsavtalet
I samarbete mellan Hogia och Gröna arbetsgivare lanserar vi nu det första helt anpassade löneprogrammet för kollektivavtalet Skogsavtalet. Detta för att du som hanterar lön inom skogsbruket på ett enkelt sätt ska känna dig trygg med korrekt lön och beräkningar. Hogia Lön är ett AGI-anpassat Windowsbaserat löneprogram.
MDN_0037Ny – kopia
Order, lager och inköp

Tillverkande industri

Vi erbjuder våra kunder ett branschsystem tillsammans med våra ekonomi och lönesystem.
Integrationen till Hogia Smart är välutvecklad och modern. Det är i Prosmart som du lägger in nya kunder, leverantörer och artiklar, då syns de också direkt i Hogia Smart. Prosmart skapar ett fakturaunderlag som skickas över till Hogia Smart för att distribueras ut till dina kunder därifrån. Programmet är enkelt att använda och med en kort utbildning kommer du snabbt igång.
shutterstock_343089290 – kopia
Kassa, med bokföring och fakturering

Frisörer och skönhetssalonger

Hogia Small Office hjälper många frisörer och skönhetssalonger med vårt enkla kassasystem som passar det lilla företaget.
Tack vare vår branschkunskap och förståelse för er verksamhet har vi idag många kunder som använder Smart Start Kassa.
frisör
Kaching Express

Kassasystem

Ett modernt och smidigt kassasystem för butiker, caféer, salonger och verkstäder.
Hogias kassapartner Kaching Express erbjuder ett snabbt, smidigt och modernt kassasystem för iPad och iPhone. Kaching Express ger dig tillgång till alla funktioner du behöver och alla betalalternativ som dina kunder efterfrågar.
kaching NY
Branschanpassat för hotell & restaurang

Hotell & Restaurang

För att din verksamhet skall nå ekonomisk framgång krävs mer än god mat, bra service och fina viner.
Vi hjälper ditt företag med administrativa lösningar anpassade för hotell- och restaurangbranschens behov. Vi på Hogia har valt att teckna samarbetsavtal med olika partners för att kunna erbjuda våra kunder kompletta och funktionella helhetslösningar — nu och i framtiden! Vi är specialister på olika områden som tillsammans kan erbjuda den bästa lösningen för våra kunder.
shutterstock_710895100 – kopia