Branschanpassade helhetslösningar

Vi hjälper ditt företag med administrativa lösningar anpassade för din bransch. Som kund hos Hogia får du alltid rätt hjälp för just din bransch oavsett om ditt företag är litet eller stort.

Hogia Moveit

Bygg och anläggning

Digitalisera hela din process inom bygg och anläggning, från avtal till granskning och fakturering.
Hogia Moveit är en modern molnlösning med intuitiva gränssnitt i både mobilapp och webbapplikation. En modern och branschinriktad lösning för transportplanering inom bygg- och anläggning
shutterstock_599485079 crop
Ekonomi och lön

Bygg och hantverk

Ekonomi- och lönesystem för bygg- och hantverksbranschen
Skapa effektivitet med smarta ekonomisystem. Våra verktyg är anpassade för att lösa vardagen för just dig inom bygg- och hantverkssektorn.
shutterstock_408737758 crop
Lönehantering

Skogsindustrin

Lätt att göra rätt med Hogia Lön Skogsavtalet
I samarbete mellan Hogia och Gröna arbetsgivare lanserar vi nu det första helt anpassade löneprogrammet för kollektivavtalet Skogsavtalet. Detta för att du som hanterar lön inom skogsbruket på ett enkelt sätt ska känna dig trygg med korrekt lön och beräkningar. Hogia Lön är ett AGI-anpassat Windowsbaserat löneprogram.
MDN_0037Ny – kopia
Order, lager och inköp

Tillverkande industri

Ekonomi- och lönesystem för tillverkande industri
Integrationen till Hogia Smart är välutvecklad och modern. Det är i Prosmart som du lägger in nya kunder, leverantörer och artiklar, då syns de också direkt i Hogia Smart. Prosmart skapar ett fakturaunderlag som skickas över till Hogia Smart för att distribueras ut till dina kunder därifrån. Programmet är enkelt att använda och med en kort utbildning kommer du snabbt igång.
shutterstock_343089290 – kopia
Lön och personal

Hotell och restaurang

För att din verksamhet skall nå ekonomisk framgång krävs mer än god mat, bra service och fina viner.
Vi hjälper ditt företag med administrativa lösningar anpassade för hotell- och restaurangbranschens behov. Vi på Hogia har valt att teckna samarbetsavtal med olika partners för att kunna erbjuda våra kunder kompletta och funktionella helhetslösningar — nu och i framtiden! Vi är specialister på olika områden som tillsammans kan erbjuda den bästa lösningen för våra kunder.
shutterstock_710895100 – kopia